Splat

Kaj je tisto kar dela izdelke SPLAT tako posebne?

VISOKA UČINKOVITOST

Z vsakim izdelkom, ustvarjenim v laboratorijih SPLAT, stremimo k najbolj učinkovitim rešitvam težav z ustno higieno. Da bi dosegli kar najvišjo učinkovitost, sodelujemo z vodilnimi zobozdravniki in z na tem področju specializiranimi ustanovami po vsem svetu. Naš trud se odraža v inovativnih in edinstvenih izdelkih. Visoka učinkovitost vsakega od teh izdelkov je potrjena s testi, ki jih narekuje Evropska unija, strokovnjaki na Japonskem ter Skupnost neodvisnih držav.

INOVATIVEN PRISTOP

Ekipa SPLAT nenehno išče najbolj sodobne raziskave in se udeležuje strokovnih dogodkov po vsem svetu. Izvajajo tako lastne obsežne raziskave kot tudi takšne, pri katerih sodelujejo s tujimi kolegi in univerzami. Izdelki, ki so rezultati teh raziskav, končnim strankam zagotavljajo največjo možno učinkovitost. Številni elementi izdelkov SPLAT so zaščiteni z ruskimi in mednarodnimi patenti.

EDINSTVENE NARAVNE SESTAVINE

Naravne sestavine, eterična olja in rastlinski izvlečki so sestavni del vsake formule za izdelavo zobnih past, zobnih pen in ustnih vod SPLAT. SPLAT-ovi profesionalni bioaktivni izdelki vsebujejo edinstvene in enkratne inovativne sestavine: 100-odstoten naravni bioaktivni kalcij pridobljen iz jajčnih lupin; hidroksiapatit, ki je glavna sestavina zobne sklenine; sestavo mlečnih encimov, ki pomagajo vzdrževati zdravo mikrofloro, sivkin koncentrat; izvlečke biserov; brezovo oglje. Te in mnoge druge sestavine v aktivni obliki zagotavljajo najboljši uèinek na zobe ob domači uporabi.

VARNOST IN PRIJAZNOST DO OKOLJA

Izdelki SPLAT so povsem varni in primerni za vsakodnevno uporabo. Ne vsebujejo sintetičnih antiseptičnih sestavin, kot sta triclosan in chlorhexidine, vsebina sestavin za nastajanje pene pa je minimalna. Izdelki ne vsebuejo SLS (Sodium Lauryl Sulfate) in umetnih sladil. Izdelki SPLAT so proizvedeni z uporabo sestavin vodilnih svetovnih dobaviteljev, v ekološko čisti regiji Valday. SPLAT-ova proizvodnja ima CO2-nevtralen status in je bila certificirana v skladu z mednarodnimi standardi GMP Cosmetics in ISO 9001.

Želite izvedeti več o nas ali želite pridobiti ponudbo naših storitev?
Pišite nam…